Monday, January 7, 2013

Tarian separuh bogel di IPD Shah Alam dan jawapan KP Selangor

Rakyat terkejut! Ada tarian separuh bogel semasa acara "Majlis Malam Mesra, Sekalung Budi, Segunung Intan" Jabatan Siasatan Jenayah IPPD Shah Alam 4 Januari 2013 lalu.

Ia bukan superimpose, ia bukan cerita rekaan untuk menjatuhkan imej PDRM. Tetapi ia adalah real, dan PDRM sendiri yang menjatuhkan maruah mereka!
Hasil pengakuan daripada Ketua Polis Selangor, Tun Hisan Tun Hamzah terbuktilah acara tarian separuh bogel semasa acara "Majlis Malam Mesra, Sekalung Budi, Segunung Intan JSJ IPPD Shah Alam" itu benar-benar berlaku.

BAGAIMANA PERKARA INI BOLEH TERLEPAS PANDANG?

SIAPA YANG MENJADI PENGATURCARA PROGRAM? Polis juga ke?

Kalau beginilah halnya, APAKAH MEREKA MASIH BOLEH DIHARAP UNTUK MENJAGA KEMASLAHATAN NEGERI SELANGOR INI DARIPADA JENAYAH SEDANGKAN MEREKA SENDIRI MENGALAKKAN KEMUNGKARAN DALAM KELAMBU MEREKA SENDIRI!

(KPN &) Tun Hisan, ANDA WAJIB BERTANGGUNGJAWAB! mereka yang terlibat termasuklah ketua JSJ IPD Selangor, penganjur program atau sesiapa sahaja WAJIB BERTANGGUNGJAWAB! - maklumat: RAMM / PemudaBatu.com

4 comments:

 1. Fakta dan Komen Saya

  1. Perkara ini mmg benar berlaku di INTEKMA Shah Alam.
  2. Pihak Penganjur dan INTEKMA tak tahu langsung perkara ini sebab ada pihak yg berkenaan (depa la juga tapi bukan semua)dan acara ni masuk secara tiba2. Tak ada semasa raptai. Pendek kata ada org2 yg cuba buat surprise la.
  2. Tak payah nak tuduh ketua polis mana kena bertanggungjawab, nak jawab ka, apa ka, perkara yg org len wat taik. Dia tak boleh kontrol semua perkara. Atas sifat makhluk, Ketua Polis pun tak ada boleh nak tentukan semua perkara. Macam kita mak bapak la, dah peringat anak2 kita supaya jangan buat ini, jangan buat itu; kalau dah anak kita nak buat jugak selepas seribu peringatan yg diberi, takkan 100 peratus mak/pak kena jawab.
  4. Macam hal ini, depa2 ni semua dah tau dah the Do's & Dont's; tapi depa buat juga... maka yg buat tu la yg kena lepuk.
  5. Terlepas Pandang? Nak pandang macam mana kalau hal ini depa masukkan secara tiba2...
  6. Aku bukan la nak backing Ketua Polis ka sapa2 ka, tapi fakta2 tetap fakta.
  7. Setandan pisang, kekadang ada yg busuk, tapi ramai lagi pisang2 laen yg ok-ok. Perkara ni saaaammmmaaaa saja dalam mana2 organisasi.
  8. Saya percaya, ramai polis yg hadir pada malam tu, kesal sebab ada mamat2 dalam org mereka tu yg buat hal. Ingat mereka suka ka? Sebab tak suka la ada di kalangan depa sendiri yg dedahkan hal ni. Depa tak suruk... Lagi pun susah nak suruk hai-hai macam ni di zaman sains dan teknocoli eh.. teknologi nih... (aku pun tersasul jugak... mcam yg aku kata tadi... kita ni tertakluk pada sifat makhluk, buat silap, sentiasa berperang antara iman dan nafsu dalam diri kita.....)

  ReplyDelete
 2. Pakatan Haram pun ada tarian kpop seksi hari tu..kekekekekeke!!!
  Selera si Bapak Gay!!

  ReplyDelete
 3. Kerajaan BN terbaik di dunia!
  Pembangkang dah ketar akan tewas pada PRU13 nanti. Melayu dah tolak PgayR, Dapig dan PasBeer!!

  ReplyDelete
 4. BERTAUBATLAH PARA PENYOKONG PELIWAT SEBELUM TERLAMBAT INGAT ALLAH!

  ReplyDelete