Friday, October 19, 2012

Slogan NAJ1B sekadar bodek

SLOGAN BODEK tak berilmiah dan terlebih cuka! Buat rakyat jadi menyampah dan tambah menyampah Saya YAKIN ramai yang baca tak kira tua atau muda reaksi pertama adalah - NAJIB.  

Abdullah Badawi dengan Islam Hadharinya, dan kini Datuk Seri Najib Razak dengan promosi 1Malaysia dengan iringan puluhan slogan yang telah digunakan BN hanya sebagai penyedap kata? , namun tetap gagal difahami meskipun orang sebijak Tun Dr Mahathir mengenai maksud slogan tersebut, apatah lagi rakyat Malaysia.


LUMUT, 18 Okt (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini melancarkan "Gagasan NAJ1B", iaitu lanjutan kepada pendekatan Gagasan Aman Jaya yang selama ini dipraktikkan dalam pentadbiran kerajaan negeri Perak.

Gagasan NAJ1B yang merupakan akronim kepada Gagasan Negeri Aman Jaya 1Malaysia Bersatu, cetusan idea Menteri Besar Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir, dilancarkan sempena program Jamuan Janji Ditepati, di sini.

Majlis itu merupakan antara beberapa acara yang dihadiri Perdana Menteri sempena lawatan beliau ke Teluk Intan, Seri Manjung dan Lumut.

Zambry berkata Gagasan NAJ1B akan memperkukuh lagi slogan "Tiada Tertinggal Tiada Terpinggir" dalam memastikan semua rakyat mendapat nikmat daripada limpahan kemakmuran negeri di bawah pentadbiran kerajaan Barisan Nasional. Bernama

2 comments:

  1. buatlah apa gagasan pun...UBN tetap akan ditolak pd PRU 13 nnt....gagasan syok sendiri..huhuhuh

    ReplyDelete